onsdag 20 april 2011

Det är mycket nu

Hemtentan är tack och lov avklarad och inskickad, tyvärr har vi det stora grupparbetet kvar och trots att vi har skrivit 17sidor av max 15 Oo Så känns det som att vi ändå inte har fått sagt allt som ska vara med.
Sista inlämningsdag är på Onsdag och det känns jäkligt stressat att hinna få allting färdigt. Speciellt eftersom det är påsk nu i helgen med och många i gruppen ska åka hem till sina familjer.
Suck, jaja, man får försöka tänka positivt. Inlämning på Onsdag, examinering på Fredag, men sen kommer det dröja kanske 3veckor innan vi får veta om vi behöver komplettera eller ej. Så länge vi blir helt klara med allting innan sommaren så att våra poäng kommer in som de ska är jag nöjd i och för sig.

Imorgon kommer CSN vilket betyder att räkningarna ska betalas. Sen kommer hela dagen gå åt till grupparbete och hela kvällen till middag hos lilla mormor som fyller 73 =)

1 kommentar:

  1. Det är mycket nu ja, men jag tror vi kommer klara det galant. Visst är det inte många dagar kvar men jag tror ändå detta kommer gå vägen! Vi är så awesome i gruppen så! :D

    SvaraRadera