tisdag 15 mars 2011

Examination och för mycket kaffe

I förmiddags hade vi en liten examinering i delmomenten digitala medier. Det gick väl som det gick, den som lever får se. Dock blev det mycket kaffe och nervositet innan och mer kaffe efter, vilket inte direkt är kalas för magen.

Mer hemskheter händer i Japan, marken skakar fortfarande, vulkaner mullrar och kärnkraftverk som brinner, överhettas och håller låda. Magen blir upprörd av att läsa om det och se på alla hemska bilder, ändå kan man inte låta bli att läsa allt man kommer över och bläddra igenom bilderna, korkade nyfikenhet.
Det som dock värmer hjärtat är att se bilder på människor som hjälper varandra, tar hand om varandra, tröstar och ger sig sjutton på att det kommer gå bra, det gör mig lycklig och hoppfull över den mänskliga naturen som så ofta endast visar sina dåliga sidor.

Nästa uppgift för kursens delmoment är att göra en podcast. Detta kan nog bli ett spännande projekt som ska utföras tillsammans med Pytteälgen och Godisbutiken. Vi har enats om vad podcasten ska handla om och om det fungerar bra och redovisningen får en bra mottagning av kurskamraterna så funderar vi på att fortsätta med den. Med andra ord, göra en podcast som kommer att publiceras regelbundet på nätet. Jag kommer förmodligen i så fall lägga ut den här, Pytteälgen och Godisbutiken på sina bloggar.
Temat kommer att vara "Boken vs Filmen", skulle det kunna vara nått tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar